Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
C

Camino

8. 4. 2011 17:59
Ctu rada Vase filmove recenze.

Jsou zajimavejsi.[>-]

0 0
možnosti
N

Naive_observer

7. 4. 2011 22:48
Islám v České republice nechceme

Vážení, pokud Vás zajímají problémy spojené s imigrací muslimů do Evropy, nebo prostě jenom islám, šária (a třeba co z ní vyplývá pro nemuslimy), pak se zkuste obrátit na facebookovou stránku Islám v České republice nechceme. Jsme skvěle informovaní, politickou a ekonomickou situaci islámských a arabských zemí máme v malíčku, stejně jako všechny islámské svaté texty. Nejsme žádný spolek radikálů, ale křesťanů, ateistů, pohanů, budhistů, hinduistů a pastafariánů (a kdo ví, čeho ještě). Nemáme rádi extrémní pravici (promiňte, neonacisté). Máme rádi demokracii, svobodu slova a vyznání. A rádi diskutujeme ;-)

0 0
možnosti
B

Brutvann

7. 4. 2011 7:50
Jako by Ukrajinci vyvraždili německou rodinu u Charkova

Samozřejmě by to byli němečtí osadníci po vítězství Hitlera...... Za trest by z  již germanizované Moravy přišlo dalších tisíc  ozbrojených německých "osadníků".  Ti hrozní Slované, vždyť Ostrogótové tam žili už před tisíci let a tito Slované tam nemají tedy co dělat ! :-/[>-]

0 0
možnosti
B

Brutvann

7. 4. 2011 7:43
Jak cigáni okradou nějakého Čecha,postavíme jim českou osadu

Samozřejmě s ozbrojenými  osadníky , zvláštními silnicemi jen pro Čechy a...... Proč se s nima vlastně tak páráme ? Přišli k nám  po 2.sv. válce ......zbavíme je volebního práva, dávek a půjdou zpátky na Slovensko nebo kam.......do Indie.... :-)[>-]

0 0
možnosti
B

Brutvann

7. 4. 2011 7:44
Re: Jak cigáni okradou nějakého Čecha,postavíme jim českou osadu

To by nás ale Židé asi humanitárně vybombardovali....;-([>-]

0 0
možnosti

Dr No

6. 4. 2011 23:47
Vzhledem k tomu,

že takzvaní Palestinci nikdy neuznali mezinárodní dohodu o vzniku dvou států na daném území, tak nelze vůbec mluvit o nějakém "palestinském" území. Tady existuje jen jeden stát a je víceméně jen jeho velkorysostí, že takzvaným Palestincům přiznává nějaká územní práva (přestože oni žádné územní právo Izraele nikdy neuznali).

A mezi Izraelem a takzvanými Palestici nejde o "zápas osvíceného dobra s barbarským zlem", ale nekonečný boj normálního liského rozumu a humanismu s nekonečnou tupostí a zabedněností.

0 0
možnosti
OR

oskie98

6. 4. 2011 21:10
Překážky a obstrukce

Píšete, "arabský terorismus je mezi překážkami v řešení palestinského konfliktu stále na pozici té nejzávažnější". A co to ještě základnější, že totiž Palestinští Arabové (ani Hamas ani PA-Fatah) odmítají uznat Stát Izrael, a to s časovým horizontem "nikdy". Ony jsou obstrukce a OBSTRUKCE.

0 0
možnosti
ML

Niktor

6. 4. 2011 21:28
Re: Překážky a obstrukce

Jaktože ne, OOP uznala Stát Izrael v rámci mírových dohod z Oslo. Neplést prosím s uznáním Izraele jakožto "židovského státu" nebo "národního státu Židů", což je požadavek, který si nově vymyslel Natanjahu.

0 0
možnosti
OR

oskie98

6. 4. 2011 21:06
Odplata na výběr

Z nabídky odplaty, co si tedy vyberete: "Blokádu? Bourání příbytků? Bombardování?" nebo snad vyvraždění palestinské rodiny (aby se to vyrovnalo)? Nebo zatnout zuby a neudělat nic? Anebo výstavbu domků? Podle mého názoru, to není volba nejhorší. Izraelský premiér to pojmenoval jasně "oni vraždí, my budujeme".

0 0
možnosti
ML

Niktor

6. 4. 2011 21:34
Re: Odplata na výběr

A co se třeba vykašlat na odplatu a spokojit se s potrestáním pachatelů (až budou chyceni) jak je to všude jinde běžnou praxí? Systém odplat situace nezlepšuje, ale zhoršuje, i pro Izrael samotný. "Oni vraždí, my budujeme" zní hřmotně a vznešeně, ale příliš vznešené to není, pokud je cílem "budování" marginalizace Palestinců.

Navíc už smrdí to, že Netnajhau háže vinu za vraždu na všechny Palestince a to ani neví, jestli k nim pachatelé vůbec patřili.

0 0
možnosti
K

kelev2.0

6. 4. 2011 20:38
prekvapko!

Kdo se tematu venuje, vi, ze osady..jejich dalsi vystavba nebo nevystavba jsou mimo svuj normalni ucel i nastrojem v israelsko-palestinske pretahovane. Tak to proste je. A ze se vam nezda kolektivni vina? To je valka, jestli jste si nevsiml.

0 0
možnosti
JS

Kolumbo

6. 4. 2011 20:36
Co byste říkal tomu,

pokud byste si nemohl například v Německu postavit dům jenom proto, že jste Čech? Protože  nějaká "Tschechische sau " si nemůže na posvátné Německé půdě stavět nic! A kdyby vám nějaký Němec pozemek prodal, byl by oficiálně odsouzen k trestu smrti za vlastizradu. Bral byste to? To je přesně princip, podle kterého se palestinci staví k výstavbě židovských osad na "palestinské půdě".

0 0
možnosti

Soininen

6. 4. 2011 20:33
Šíření

prodemokratické osvěty, dnes v globalizovaném světě neustále mění, získává čím dál více na důležitosti. Proto zkuste alespoň nakouknout do facebookového uskupení Islám v ČR nechceme. Není nad to poznat skutečnost, že nejsme bandou xenofobních existencí, ale skupinou uvědomělých lidí, hájících demokratické hodnoty na úkor totalitních tendencí přicházející s globální islamizací společnosti. Šanci uchytit se u nás nemají ani lidé, hájící jiné, společensky nebezpečné totalitní ideologie, jako třeba neonacismus či komunismus, atd. Nu co dodat, najděte tu odvahu a přesvědčete se sami na vlastní oči. http://www.facebook.com/pages/Isl%C3%A1m-v-%C4%8Cesk%C3%A9-republice-nechceme/120236192937?sk=wall&filter=1

:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2073x
Absolvent marketingových komunikací (Bc.) a mediálních studií (Mgr.), fanoušek (nejen) indické kinematografie a neúnavný diskutér...