Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je jedno - principielně - o kolik je překročena rychlost, je překročena. Není podstatné jestli byl člověk zabit jednou střelou do hlavy, nebo do něj byl vyprázdněn zásobník, podstatné je nevtratný stav - smrt. Obdobně platí, že by dostačovalo, pokud by místní společenská pravidla a zákony byly dodržovány a platily pro všechny na stejné úrovni, jak pro spoluobčany všech národností a menšin, tak pro neurčenou pracující obyčejnou většinu, nejen pro určitou část občanů. Problém je ten, že u nás jsou lidi za dodržování pravidel spíše trestáni. Zákony se mi můžou nelíbit, ale jestli-že tu žiju, musím je dodržovat. Je-li trestné podněcovat k nenávisti, je tento výrok v naší zemi v tomto znění nezákoný. Taky respektuji v jejich zemi jejich civilizaci a daná pravidla a neproháním se v mešitě v minisukni!!

1 0
možnosti
Foto

"Obdobně platí, že by dostačovalo, pokud by místní společenská pravidla a zákony byly dodržovány a platily pro všechny na stejné úrovni, jak pro spoluobčany všech národností a menšin, tak pro neurčenou pracující obyčejnou většinu, nejen pro určitou část občanů."

No, právě. Pokud by tedy měl být trestný výrok Alrawiho, pak by bylo třeba dennodenně trestat tisíce jiných, obdobně závadných výroků - jinak by to znamenalo, že zákony pro všechny stejně neplatí.

1 1
možnosti

..problém je v tom že...my kdož pravidla spíše doržujeme, a přesto je nám to multikulturně otíráno o hubu..... to pořvávání o pokutě od projíždějících...a na vše kálících cikánů už všichni známe......takže logicky nemáme zájem aby na nás ještě obdobně pořvávali projíždějící muslimové......nic víc nic míň....

5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS