Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

V Sýrii se udílí titul MUDr.? To je zajímavá informace. Co všechno se tu člověk nedozví...

0 0
možnosti
AZ

;-D Genocidu Arménů vedl a organizoval ŽID, který vedl organizaci Mladoturků. Takže tím jste docela mimo. Ke zbytku jen ve zkratce - Hitler a muslimové byli spojenci, protože měli společného nepřítele - Britské impérium a tedy i Židy, kteří se tehdy ve vedení států ani tolik neschovávali.;-)

0 0
možnosti
PS

P77e63t51e56r 53S64m59r20e32k

30. 6. 2014 18:34

Trápne Libcher, nie vtipné a to tvoje zrelativizovanie moslimsko - nacistických vzťahou svedčí samo o sebe najlepšie o tom, čo si zač !

1 0
možnosti
Foto

Libicher, Libicher, zase jste ve škole nedával pozor!  Na fejsbůčku už jsem si vás bloknul a vy se prezentujete zase tady. No nic.

Ale jedno vám musím přiznat. Aspoň jste mne rozesmál. Představa, jak mrtvý muslim vylézá z hrobu, aby si na něj namaloval hakenkrajc, je k popukání. 

Jako islamofil nic moc,  ale jako humorista docela ujdete. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Je sice zajímavé, že mnoho lidí na tu jednoduchou mystifikaci skočilo, nicméně když se podívám na muslimské státy, tak to opravdu není žádná výhra.

V Súdánu žena odsouzena za "zběhnutí od víry" k trestu smrti. V Íránu mají parodii na demokracii, kde sice volí parlament, ale faktickou moc má nevolený sbor Islámských duchovních.

Stačila jedna karikatura "dokonalého člověka" Mohameda a už se pálily dánské vlajky. Žádné jiné náboženství není dnes tak fanatické.

Čili zajímavý pokus o zesměšnění odpůrců Islámu, ale já i nadále považují Islám jako takový za ideologicko-politické svinstvo podobné komunismu, jen horší o to, že jeho součástí je i dost zvrhlé náboženství.

3 0
možnosti
JR

J73a21r82a 63R82a35n15k

30. 6. 2014 2:48

V tom s Vami souhlasimR^

2 0
možnosti
KD

Nacistický pozdrav je Bellamyho pozdrav, který byl používán v Americe během přísahy na americkou vlajku. V průběhu války byl (z pochopitelných důvodů) nahrazen pozdravem jiným. Fotka tedy zobrazuje běžné žáky přísahajících na vlajku. Žádné čtení Koránu. I když to vyloučit nejde, ale každopádně výsledkem není ten pozdrav. Vzniká tak otázka: Když máte špatně tohle, co vše je ve článku špatně? ;-)

2 0
možnosti
MR

M65i85l38a13n 73R71a32d20e10k

29. 6. 2014 18:15

o tom hajlovani mate pravdu, je to bezny pozdrav, zdvizena pravice nerika nic o politickem presvedceni nikoho. Tak zdravi mexicti skolaci svoji vlajku dodnes, zdravi tak politici nebo domovnik nekoho na dalku. Hakenkrajc byl sice Adou zneuzit ale pouzivaji ho jak Indove, tak byl nalezen i na prvnich synagogach. Nic dabelskeho, totez runy. Ze je zneuzily naciste, za to runy nemohou. Ale hodne muslimu se s nacisty spolcili, s tim se neda nic delat.

2 0
možnosti
JR

J61a56r60a 47R80a16n76k

29. 6. 2014 18:24

Tak v Indii se pouzival v dobe, kdy jeste Evropa radila na bitevnich polich, autore, dik, neztrtatil jste humor. Stvanim se nic nezmeni, rozumnou politikou ano. Do Kanady priletelo prvnich 200 rodin ze Syrie a jsou vetsinou sponzorovani krestanskymi cirkvemi. Svete div se, prvni 3 byli absolutne nepoliticti,vzdelani, ale homosexualove, cekala je definitivni smrt. Prosetrovani dokladu je velice prisne, proto to trva az 8 mesicu. Jsem rada, ze ziju tady a ne tam.....

2 0
možnosti
MJ

Hezkou neděli.

Pane blogere nějak se mi nelíbí Váš článek. Na jedné straně popisujete vzdělání "pravdoláskařů jako zbytečné a sám jste vzdělán , pro mne, zcela zbytečnou školou ( titulují se ty školy jako Bc., ale absolventi umí jen vyprodukovat ve firmách jen tabulky, které se za nějaký čas praxe zruší, neb jen komplikují život praktiků)a také dnes studujete naprosto zbytečnou školu, kterou trh práce v ČR vůbec nepotřebuje, neb ideologických novinářů máme příliš. ( Tak co, jak se Vám líbí moje reakce k Vašemu vzdělání? Existuje jedno pořekadlo: " Co nechceš aby dělali druzí tobě nedělej to jim". - Váš peres : Absolvent marketingových komunikací (Bc.),student mediálních studií (Mgr.). 

Je logické, že muslimové se , např. k Německu za Druhé světové války chovali zdrženlivě a pomoci spojencům se jim moc nechtělo. Trocha historie proč:

http://muslimove.cz/multimedia-archive/klicove-udalosti-20-a-21-stoleti/

1 1
možnosti
Foto

Dobrý den, doporučuji vám přečíst si text blogu znovu a pečlivěji, včetně proklikání všech odkazů. Ještě bych doplnil, že mediální studia se zabývají výzkumem médií a mediální komunikace, nikoli praktickou žurnalistikou. Na bakalářský a magisterský stupeň je dnes rozdělena naprostá většina oborů, přičemž to obvykle bývá tak, že bakalářské studium je více orientováno na praktické dovednosti a a magisterské více na teoretické pozadí (a výzkumnou činnosti).

2 0
možnosti
JN

Ale ne-e, oni jsou hodní, muslimství je super náboženství, podporujme ho a pěstujme jako jsme kdysi pěstovali Nacismus. Třeba něco vykvete ;-D

8 0
možnosti
MR

M49i18l14a28n 30R63a78d79e29k

29. 6. 2014 17:35

tak, i Cemper vam vysvetli jak Cirkev podporovala nacismus, a to hned nad clankem kde odhaluje myty o Islamu, nabozenstvi miru

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2073x
Absolvent marketingových komunikací (Bc.) a mediálních studií (Mgr.), fanoušek (nejen) indické kinematografie a neúnavný diskutér...